Хитно оперирана Вики Миљковиќ

Пејачката Вики Миљковиќ го посетила својот доктор поради проблемите кои ги имала на раката, а потоа оживеала нешто на што не се надевала. Иако мислела дека ќе биде сосема обичен рутински преглед, пејачката завршила во операциона сала.-„Тоа е некаква ситна хируршка интервенција. Меѓутоа, непланирана. Пред една година ја удрив раката, па ми се појави хематом кој правеше проблеми, па моравме да го отстраниме. Мислев дека ќе е рутински преглед, но докторот рече да одиме веднаш во операционата сала. Немав ни кога да се исплашам.“ – изјавила пејачката, која во моментов се наоѓа на домашно лекување.
-„Тоа е некаква ситна хируршка интервенција. Меѓутоа, непланирана. Пред една година ја удрив раката, па ми се појави хематом кој правеше проб

Пронајдете не на следниве мрежи: