Холивуд – Ја терале да ги шири нозете пред камера и потоа ја покажувале снимката на приватни забави

Loading...

Холивудската ѕвезда Тенди Њутон, позната по хит филмовите „Невозможна мисија 2“ и „2012“ неодамна проговоре за нејзиното искуство во Холивуд. Имено убавата актерка била приморувана да прави секакви работи од кои денес се срами. 40 годишната британка раскажа дека има еден настан кој никогаш нема да го заборави и кој секогаш ќе ја потсетува на „гадотијата“ во Холивуд:
„Кога имав само 16 години бев приморана да работам работи кои не сакав да ги правам. Се чуствував одвратно, бев искористена, но во тие моменти не знаев како да реагирам, бидејќи бев опкружена со „професионално друштво“. Во соба во која имаше околу 5 – 6 луѓе, меѓу кои и една жена. Еден режисер, кој не сакам да го именувам, ме натера да ги раширам нозете и да ги префрлам преку наслонот на столицата, а камерата беше поставена да снима директно во моето меѓуножје. Откако успеаа да ме принудат на ова, ме натераа да се допирам себеси, замислувајќи го ликот во кој сум заљубена. По неколку години дознав дека тој режисер се уште ја чува снимката и ја покажува на своите блиски пријатели на своите приватни забави.“
Извор: index.hrХоливудската ѕвезда Тенди Њутон, позната по хит филмовите „Невозможна мисија 2“ и „2012“ неода

loading...