Хорор: Го убил и му ги изел срцето и јазикот!

Хорор ја потресе Франција, откако 26-годишен бездомник убил човек удирајќи го со камен по главата, а потоа му ги изел срцето и јазикот!Како што пренесува француската полиција, бездомникот изјавил дека го убил 90-годишниот старец бидејќи слушал гласови во главата кои му велеле да го направи тоа.
Сторителот засега е во притвор и ја чека својата пресуда,  додека Франција стравува дека се појавил ист канибал бездомник како минатото лето во Мајами, САД.Како што пренесува француската полиција, бездомникот изјавил дека го убил 90-годишниот старец бидејќи слушал гласови во главата кои му велеле да го

Пронајдете не на следниве мрежи: