Хорор: Направила 50 операции за да личи на Анџелина Џоли

Таа има повеќе од 250 илјади следбеници на социјалната мрежа “Instagram” и неодамна го привлече вниманието на многумина, бидејќи сака да личи на Анџелина Џоли.И дали Иран Сара Табар успеа во тоа?
Таа има 29 години и повеќе од 50 операции на нејзиното тело со една јасна цел – да биде како Анџелина Џоли.

Сепак, нејзините фотографии се, благо речено, морбидни. Поради  својот изглед, таа го доби епитетот “мртва девојка”.

Погледнете што Сара Табар  направи од себе.
 И дали Иран Сара Табар успеа во тоа?
Таа има 29 години и повеќе од 50 операции на нејзиното тело со една јасна цел – да биде како Анџ

Пронајдете не на следниве мрежи: