Хорор поради љубомора:12-годишно девојче ја убило својата другарка и го искасапила нејзиното тело

Loading...

Девојче кое има 12 години ја убило својата другарка која била една година постара од неа. Притоа, телото на другарката го обезглавила и ги исекла нејзините раце.
Делото се случило додека гледале ТВ заедно, потоа девојчето ја удрило другарката со стол. Па на онесвестената другарка и ја искасапила со нож, со скршено шише и со ножици.
Кога девојчето умрело и ја отсекла главата и горните делови од телото, кои ги ставила во пластична кеса, а потоа ја исчистила крвта од местото на настанот.
На судењето малото девојче реколо дека ја убила другарката затоа што била љубоморна на нејзиниот изглед.
Таа следните 4 години ќе помине во затвор.Девојче кое има 12 години ја убило својата другарка која била една година постара од неа. Притоа, телото на другарката

loading...