ХОРОР ВО ФИЏИ: Се капеле во водата. Одеднаш забележале глава во водата како…

Хорор на најубавата плажа на светот – морето со денови исфрла делови на човечко тело, на крај испливала и глава.Плажа во Фиџи која се води како една од најубавите на светот, последните месеци туристите ја избегнуваат и сега таа „врие“ од полицајци и форензичари.
Новозеландските туристи во песок нашле човечка глава замотана во зелена ткаенина која била закачена на камен.
Полицијата го открила идентитетот – станува збор за руски пензионери, маж и жена кои се преселиле на Фиџи и живееле на фарма на која одгледувале зеленчук.
Набрзо се разбрало дека станува збор за руски воен пилот кој имал неколку пропаднати работи на островот и кому му должеле повеќе од 200 илјади долари.Плажа во Фиџи која се води како една од најубавите на светот, последните месеци туристите ја избегнуваат и сега таа „врие“ од поли

Пронајдете не на следниве мрежи: