Хорор во Македонија: Силувани две сестрички

Loading...

Вистински хорор ја потресе Македонија, полицијата информираше дека две сестрички биле силувани. 26-годишниот Ф.Б. од Тетово минатиот месец околу 05 часот во селото Стримница, во домот на С.Х. преку незаклучена врата влегол во соба каде спиеле две сестри на возраст од 17 и 12 години.Полциијата информира дека монструмот веднаш потоа почнал да ја допира поголемата сестра по телото, а на помалата и ја затворил устата да не вика. Потоа, им се заканил на двете дека доколку викаат ќе ги избоде со нож и ќе ги силува. Во нивната соба се задржал до 06 часот, по што ја напуштил куќата.
Против него е распишан централен распис затоа што ја напуштил територијата на Македонија.  Полциијата информира дека монструмот веднаш потоа почнал да ја допира поголемата сестра по телото, а на помалата и ја затворил устата да не вика. П

loading...