ХОРОР во Скопје: Трупот на жена три дена се распаѓал на најфреквентно место!

Loading...

Хорор во Скопје, тело на мртва жена три дена се распаѓало среде улица во центарот на градот. Кај Скопскиот Саем била пронајдена 35-годишната Весна Станковиќ. Телото на глувонемата жена веќе било во фаза на распаѓање, а топлото време правело уште поголеми проблеми, особено поради смрдеата која се ширела.Овој хорор се случувал под мостот кој од МРТВ води кон населбата Аеродром, на фреквентно место каде што постојано поминуваат луѓе и возила.
Со оглед на тоа дека жената е српски државјанин, потребна била процедура за погребување.
Според последните информации, телото е веќе во Бутел.Овој хорор се случувал под мостот кој од МРТВ води кон населбата Аеродром, на фреквентно место каде што постојано поминуваат луѓе и возила.

loading...