Хороскоп: Јарецот е најверен, а Стрелецот најмногу изневерува….

Loading...

Постојат знаци кој издаваат кои знаци имаат проблем со верноста.Овен
Го движи страста, поради што овој знак без проблем би го оставил партнерот, поради друга личност.
Бик
Нема проблем со верноста затоа што е исклучително верен,  а тоа го очекува и од својот партнер. Ако изневери тоа би било исклучително физичко неверство.
Близнаци
Близнаците сакаат флерт, но мала е веројатноста дека ќе изневерат. Но, ако изневерат тоа значи дека за нив врската е завршена.
Повеќе на TZM.MKОвен
Го движи страста, поради што овој знак без проблем би го оставил партнерот, поради друга личност.
Бик

loading...
Loading...