Хороскоп: Стрелците најмногу изневеруваат, Биковите се најверни!

Loading...

Овните се робови на страстите
Ако имаат нова љубов сите ќе знаат. Страста е нивен двигател, а поради својот темпераменти и непромисленост може да го остават својот постојан партнер бидејќи се заљубиле. Најчеста причина поради која изневеруваат е што имаат недостатоци во врската. А ако ги откријат дека се неверни тогаш вината ја префрлаат на друг.
Бикот сака уживање, но се плаши од неверството
Припадниците на овој знак се големи љубовници, но во долгите врски се верни. Ако партнерот емотивно и сексуално ги задоволува и им пружа финансиска сигурност неверство нема да има. Многу се посветени а тоа го очекуваат и од партнерот. Ако е неверен Бикот тоа е поради недостаток на физичка интимност со партнерот.
Близнаците изневеруваат емоционално, а не физички
Близнаците имаат немирен дух кој ги тера да флертуваат. Сепак на следниот чекор нема да преминат и ќе се задржат само на комплиментите и вербално надмудрување преку СМС пораки или пак преку социјалните мрежи. Тоа нема да се случи доколку нивниот партнер и понатаму им претстатвува предизвик, а ако дојде до неверсто го напуштаат партнерот….
Повеќе на следниот ЛИНКОвните се робови на страстите
Ако имаат нова љубов сите ќе знаат

loading...