Хороскопот открива: Во кој стил го уредувате домот…

Loading...

Овен: Функционалност
Во вашиот животен простор се мора да биде сложено. Немате трпение да се занимавате со многу детали. Користите интензивни и светли бои.
Бик: Удобност
На вам креветот ви е најважниот дел од мебелот. Квалитетот е на прво место. За Биковите се идеални земјените бои. Доколку не користите стар мебел, подарете го некому.
Близнаци: Комуникација
На Близнаците комуникацијата им е на прво место, па неопходен им е модерен и мулти-функционален мебел. Сакаат интересни ѕидни фотографии но и врвни полици за телевизор. Задолжително е потребно да имаат и супер брз интернет….
Повеќе на следниот ЛИНКОвен: Функционалност
Во вашиот животен простор се мора да биде с

loading...
Loading...