Хороскопскиот знак открива како ја поднесувате апстиненцијата од секс

Loading...

Овен
Овните се зависници од секс, така што ни најкратката апстинеција не е прифатлива за нив. За почеток се тешат со порно филмови и литература, но брзо полудуваат.
Бик
Успешно се контролираат. На страствените љубовници им е потребно повеќе време за да појдат во акција. Но ако премногу долго немаат секс, ја губат самоконтролата и бараат жртва за секс.
Близнаци
Тие се љубопитни, сакаат секс и менуваат партнери често. За нив сексот е важен облик на дружење, па кога немаат секс се чувствуваат изгубено и без ориентација. Ќе ја убрзаат потрагата по партнер со помош на своите трикови….
Повеќе на следниот ЛИНКОвен
Овните се зависници од секс, така што ни најкратката апстин

loading...
Loading...