Храбар кумановец: Погледнете како „се скоцка“ од глава до пети!

Хрватски Индекс објави фотографија од момче кое избрало смела комбинација. Според возилото позади нив, се претпоставува дека се Македонци од Куманово.
Па дали направил добар избор овој Македонец?Според возилото позади нив, се претпоставува дека се Македонци од Куманово.
Па дали направил добар избор овој Македонец?

Пронајдете не на следниве мрежи: