Хрватска водителка не можела да поверува во што била облечена нејзината гостинка. Бурни реакции на социјалните мрежи!

Loading...

Водителката на Дневникот на ХРТ, Тина Шимурина, ја угости Миланка Опачиќ, потпретседателката на хрватската Влада и министерката за социјална политика и младината.Гостинката зборувала за актуелните теми, избори и социјални мерки. Сепак, на гледачите нешто друго им било поинтересно…
Главната работа што ја забележале гледачите на оваа телевизија, била дека и двете дами биле идентично облечени.
Бело палто и сина маичка под него.

И двете ја носеле истата комбинација, а социјалните мрежи биле преплавени со коментари од типот: „Дали овие две се близначки?“, „Дали воведоа униформи?“, „Што се случува?“.
Гостинката зборувала за актуелните теми, избори и социјални мерки. Сепак, на гледачите нешто друго им било поинтересно…
Главната работа ш

loading...
Loading...