HTC Desire 610: Привлечен, моќен и достапен!

Loading...

На сликата може да го забележите HTC Desire 610, телефонот што тајванската компанија го претстави пред две недели на Mobile World Congress во Барселона, заедно со помоќниот HTC Desire 816…Станува збор за телефон од средната класа кој оригинално беше планиран само за продажба во Европа, но HTC потоа најави дека истиот ќе се продава и на останатите компоненти. 
Повеќе на:gsm.mkСтанува збор за телефон од средната класа кој оригинално беше планиран само за продажба во Европа, но HTC потоа најави дека истиот ќе се продава и

loading...
Loading...