Хурем Махидевран и Хатиџе се пијанчат по дискотеки

Loading...

Мерјем Узерли, Селма Ергеч и Нур Фетахоглу, ѕвездите од серијата „Сулејман Величествениот“ , љубовните маки ги лечат, опивајќи се по истанбулските клубови.

Всушност турските медиуми пишуваат дека познатите Махидевран, Хатиџе  и Хурем во последно време се почесто излегуваат во дискотеките во Истанбул и до тоа до раните утрински часови.
Преубавата Хатиџе неодамна ја прекинала врската со нејзиниот колега Окан Јалабик, кој  во серијата го игра ликот на Ибрахим, додека па Махидевран се разведе од брокерот Мурат Ајшан, па успешната Хурем, која минатата година се вери со својот дечко туркиот бизнисмен Кан Атеш, има дава совети како да ја пребродат кризата.
Дури пред крајот на втората сезона Селма и Окан се одлучија да ја откријат нивната врска во јавноста. Но, набрзо раскинале бидејќи како што се зборува таа, неможела да го поднесе однесувањето на Окан кој често бил пијан и излегувал со други девојки . Додека па,Нур Фетахоглу во „Сулејман Величествениот“ влегла како Нур Ајшан, но во меѓувреме се развела па го вратила нејзиното презиме.

 Мерјем Узерли, Селма Ергеч и Нур Фетахоглу, ѕвездите од серијата „Сулејман Величествениот“ , љубовните мак

loading...