„Хурем“ со повеќе од 7 милиони прегледи на „Youtube“!

Loading...

„Песната ја отпеав бидејќи мојата мајка го обожуваше „Величенствениот Сулејман“ и секако бидејќи беше добра мелодијата и тексот- изјавила Вучковиќ кога  го најавила видеото за нумерата „Хурем“.Пред три месеци, кога Северина ја претстави својата нова нумера „Хурем“  стана вистинска провокација и мета на најразлични коментари, од воодушевување, до потсмех, но оваа песна сепак има повeќе од 7 милиони прегледи!
Потсетете се на песната….

Пред три месеци, кога Северина ја претстави својата нова нумера „Хурем“  стана вистинска провокација и мета на најразлични комента

loading...
Loading...