И фали внимание: На бизарен начин ги покажа голите гради!

Loading...

Ружица Вењковиќ на својот Инстаграм објави бизарна фотографија.Веројатно инспирирана од Ријана, која неодамна објави спот во кој е гола и крвава, Ружица се намачкала со некоја црвена течност и се соблекла во гаќички. Покрај сето тоа додала нож и напишала „Го убив и многу е вкусен. И никој никогаш нема да ми го одземе ножот“.

 
Веројатно инспирирана од Ријана, која неодамна објави спот во кој е гола и крвава, Ружица се намачкала со некоја црвена течност и се соблекла во га

loading...
Loading...