И Канје Вест забележа дека не е матерни јазик!

Loading...

Лапсузи се случуваат, но не се забораваат… Особено не оној на Жељко Јоксимовиќ кој дури и Канје Вест го забележал.Некои работи не остануваат незабележани. И некои изговорени реченици, исто така. Жељко Јоксимовиќ е најдобар пример за тоа. Тој посебно се „истакна“ на вчерашниот Х Фактор. Гафот го забележал дури и Канје Вест.
Погледнете што тој напиша… —->

 

 
Извор: Урбан КлубНекои работи не остануваат незабележани. И некои изговорени реченици, исто така. Жељко Јоксимовиќ е најдобар пример за тоа. Тој посебно се „и

loading...
Loading...