И Ната знае да се нашали на своја сметка: Пет години по бламажата на годината таа го објави ова на својот профил

Loading...

Се сеќавате ли на чуената пресметка на Наташа Беквалац и Сергеј Трифуновиќ и бламажата на Ната која стана хит на интернет? Па, изгледа дека пет години биле доволни и нејзе да и стане смешна…Ната во таа новогодишна МТВ емисија го изговорила чуеното „Поради тоа да јадеш г**на“, а сега дочекала да штампаат и маици со таков натпис.
„Поради? И ова го дочекав“, напишала Наташа и на својот Инстаграм самата споделила фотка од една таква маичка, со што покажала дека и сама знае да се нашали на своја сметка.

Фановите ја поддржаа во тоа со коментари од типот дека би можеле да и набават и една таква, иако- можеби на Сергеј подобро бу му стоела?
Сепак, пред пет години На Наташа ништо не и беше смешно, посебно кога клипот стана интернет хит. Еве како изгледаше тоа тогаш.Ната во таа новогодишна МТВ емисија го изговорила чуеното „Поради тоа да јадеш г**на“, а сега дочекала да штампаат и маици со таков нат

loading...
Loading...