И се може: Сораја на нова дестинација

Loading...

После Сен Тропе, Ибица и Барселона, познатата старлета се упатила во Русија каде неколку дена ќе престојува во Москва.Дека не размислува за аферата со фудбалскиот селектор Синиша Михајловиќ, атрактивната старлета Сораја Вучелиќ го докажува со тоа што секоја недела менува по една дестинација.
После Сен Тропе и Барселона, она се упатила во Русија каде што неколку дена ќе помине во Москва.
Старлетата се фотографирала на најпознатата московска знаменитост, а под фотографијата напишала:
„Москва никогаш не спие“.Дека не размислува за аферата со фудбалскиот селектор Синиша Михајловиќ, атрактивната старлета Сораја Вучелиќ го докаж

loading...
Loading...