И ТОА СЕ СЛУЧУВА: Фудбалер нападнат од мајмуни!

Веќе сме навикнати фудбалерите во Англија да бидат жртви на измамници, девојки со сомнителен морал, нервозни навивачи, но за вакво нешто досега немаме слушнато. Играчот на Ливерпул, Адам Лалана бил нападнат од мајмуни!
Инцидентот се случил во еден од резерватите во близина на паркот „Knowsley Safari“ во Ливерпул. Репрезентативецот на Англија бил во разгледување на паркот со синот, кога мајмуни го нападнале нивниот автомобил.
„Бев со детето кога не нападнаа мајмуни. Малку е веројатно дека наскоро ќе се вратам таму наскоро“, изјави Лалана. Играчот на Ливерпул, Адам Лалана бил нападнат од мајмуни!
Инцидентот се случил во еден од резерватите во близина на паркот „Knowsley

Пронајдете не на следниве мрежи: