И вие ќе посакате ваков подарок: Девојка добила букет направен од….

Незнаел што да и купи на својата девојка и како да ја изненади па и направил букет од банкноти.Букет е направен од банкноти од по 100 долари, вкупно 10.000 јуани, што е околу 1.400 евра, или околу 174.000 фунти.
Девојката ова го добила за кинеската Нова Година, со желба да и тргне убаво годината.
Букет е направен од банкноти од по 100 долари, вкупно 10.000 јуани, што е околу 1.400 евра, или околу 174.000 фунти.
Девојката ова го добил

Пронајдете не на следниве мрежи: