И вие можете да помогнете во потрагата на Боингот 777!

Loading...

Секој кој поседува компјутер и е поврзан со Интернет може да помогне во потрагата за исчезнатиот малезиски авион, кој е главна тема во овие 4 денаЦелиот свет е опседнат со исчезнувањето на малезискиот авион Боинг 777 кој исчезна со 227 патници и 12 членови од екипажот.
Ако барем еднаш сте се запрашале дали и вие можете некако да помогнете за пронаоѓањето на авионот одговорот е – ДА!
Имено, една американска сателитска компанија ја подигнала своја кампања, за што побрзо да се влезе во трагата за исчезнатиот авион. 

Оваа компанија објавува фотографии со високи резолуции кои би можеле да помогнат во пронаоѓањето на исчезнатиот авион.
Целта била секојдневно да се прегледуваат нивните фотографии, бидејќи можеби токму на нив се наоѓа и исчезнатиот авион.
Ако сакате и вие да се приклучите кликнете само ТУКА!
За сега се фотографирани околу 3.200 квадратни километри.Целиот свет е опседнат со исчезнувањето на малезискиот авион Боинг 777 кој исчезна со 227 патници и 12 членови од екипажот.
Ако барем еднаш

loading...
Loading...