И жените во брак можат да учествуваат на избори за убавина: Ова е најубавата мажена жена на светот!

Loading...

Во Минск се одржа избор за најубава мажена жена на светот. Титулата Госпоѓа на Универзумот ја понесе Канаѓанката Ешли Бурнхам.
Убавата Ешли

loading...
Loading...