Ибрахимовиќ: Никој не вреди 100 милиони евра

Швеѓанецот вели дека Герет Бејл ќе биде под голем притисок во екипата на Реал Мадрид.„Тоа се премногу пари, не за Бејл, туку за било кого…“ вели фудбалерот на ПСЖ, Златан Ибрахимовиќ.
Популарниот Ибра вели дека ситуацијата со Бејл е речиси идентична како неговата во Барселона, па очекува дека ќе има голем притисок врз велшанецот.
„Неговата ситуација е слична како со мојата кога отидов во Барселона. Тој го оствари својот сон, но го очекува притисок, огромни очекувања, и јас сонував да играм за Барселона, но после тоа мислам дека е добро што од сето тоа останаа само соништа“ изјави Ибрахимовиќ.„Тоа се премногу пари, не за Бејл, туку за било кого…“ вели фудбалерот на ПСЖ, Златан Ибрахимовиќ.

Пронајдете не на следниве мрежи: