Идентификуван убиецот на двајцата американски новинари!

САД го идентификуваа убиецот на американските новинари Џејмс Фоули и Стивен Сотлоф, кои беа обезглавени од припадник на Исламска држава, изјави директорот на американското Федерално истражно биро (ФБИ), Џејмс Коуми.САД го идентификуваа убиецот на американските новинари Џејмс Фоули и Стивен Сотлоф, кои беа обезглавени од припадник на Исламска држава, изјави директорот на американското Федерално истражно биро (ФБИ), Џејмс Коуми.
– Го идентификуваме, истакна Коуми на прес-конфереција.
Двајцата американски новинари беа обезглавени по неколку месечно заробеништво, а убиецот, кој носеше маска на видео-снимката зборуваше со британски акцентСАД го идентификуваа убиецот на американските новинари Џејмс Фоули и Стивен Сотлоф, кои беа обезглавени од припадник на Исламска др

Пронајдете не на следниве мрежи: