Илија Димовски со хвалоспев за Таљат Џафери! Продолжува слободниот пад…

Кого се ДПМНЕ со години ни кандидирало и наметнувало како првенец. До каде ќе падне партијата? Не е воопшто јасно што го мотивира Димовски вака да се однесува, да го нема со месеци во клучниот период за иднината на државата…
После видеово членовите на партијата, оние малкумина тврдокорни, со право може да бидат разочарани.

Брука за сите пари.

Gepostet von Александар Македонски am Mittwoch, 19. Dezember 2018