Илма „не конта“ македонски

Loading...

Илма Карахмет едноставно „не конта“!Бидејќи Илма ништо не ја разбра нашата водителка во шоуто Снеже Велков, таа кратко одговори “Не контам“, што предизвика смеа меѓу присутните.
Со  вклучувањето во “бекстејџот“, водителката ја праша Илма  на македонски “дали мисли дека конкуренцијата е фер со оглед на нејзините години“.
А Илма одговори: “Не контам“!Бидејќи Илма ништо не ја разбра нашата водителка во шоуто Снеже Велков, таа кратко одговори “Не контам“, што предизвика смеа меѓу прису

loading...
Loading...