Им пропадна свадбата од соништата: Каније Вест и Ким Кардашијан нема да се венчаат во дворецот во Версај!

Loading...

Каније и Ким биле навреме известени дека неможат да го изнајмат дворецот, но мислеле дека со своето доаѓање сепак ќе ги предомислат надлежните.Популарниот пат сепак нема да се венча во дворецот Версај , што значи дека ја продолжуваат потрагата во Париз по идеалното место за нивната свадба од соништата.

Tие сакаат нешто раскошно но и сигурно за да ја сочуваат својата приватност.

 Популарниот пат сепак нема да се венча во дворецот Версај , што значи дека ја продолжуваат потрагата во Париз по идеалното место за нивната свадба

loading...
Loading...