Има ли вистина во гласините дека Даниел Кајмакоски нема најмногу гласови?

Loading...

Дали гласините за Даниел се вистинити?Иако сите српски медиуми ја пренесоа веста дека Даниел Кајмакоски од Македонија е фаворит и во првите две емисии во живо за него биле скоро 60 отсто од вкупниот број на гласови, сепак, бројките покажуваат поинаку.
Според информациите на „Тв.пакет“, иако Даниел е еден од четворицата фаворити, најголемиот број на гласови сепак ги имаат тринаесетгодишната Илма Карахмет од Босна и српскиот кандидат Лукијан Ивановиќ.
Во најдобрата четворка покрај нив, се наоѓаат и Даниел и групата момчиња „Доктори“.
Според веб-сајтот, овие гласини се пуштени во медиумите со цел да му се наштети на македонскиот кандидат и на овој начин да се наведе публика да гласа помалку за него.Иако сите српски медиуми ја пренесоа веста дека Даниел Кајмакоски од Македонија е фаворит и во првите две емисии во живо за него биле

loading...
Loading...