ИМААТ ДВЕГОДИШНА ЌЕРКА: Пејачката решила да го остави својот партнер и се вратила кај родителите

Loading...

Популарната пејачка Адел го оставила својот партнер Симон со кого има и дете.Имено, пејачката решила да престане да живее со него, па сега повеќе време поминува во својата куќа во Лондон, додека Симон го поминува времето со своите пријатели далеку од својата драга.
Тие многу време поминуваа заедно, а сега се разведуваат… Нема повеќе хемија помеѓу нив, а иако се шушкаше дека ќе се венчаат од тоа нема ништо-рекол извор близок на популарниот пар.
Имено, пејачката решила да престане да живее со него, па сега повеќе време поминува во својата куќа во Лондон, додека Симон го поминува времето со

loading...
Loading...