Имала 140 килограми и едвај одела, а денес по неа се вртат сите мажи

Loading...

Денес е вистинска секс бомба!Сам Бур е девојката која долго време се борела со вишокот на килограми.
Имала 140 килограми и тоа и претставувало голем проблем. Килограмите и пречеле и таа едноставно едвај одела.
Одлучила да направи нешто- па токму затоа ослабела неверојатни 76 килограми!
Погледнете како изгледа денес!

Сам Бур е девојката која долго време се борела со вишокот на килограми.
Имала 140

loading...
Loading...