Имате ли свој секс календар?

Loading...

На друштвената мрежа Reddit еден маж храбро го сподели својот секс календар.Тој одлучил да започне со запишување на сексуалните активности со својата сопруга. Во обид да биде што поприроден, цела година го криел планот од жената, додека експериментот не бил готов.
Ова биле крајните резултати:
– Биле заедно 14 години, од кои 6 во брак и добиле 2 деца.
– Во просек имале секс секој трет ден.
– Сексот во главно го практикувале во недела.
– Најдолгата низа на редовен секс бил 4 дена, а најдолгото апстинирање било полни 12 дена.
Откако неговата жена ги видела резултатите, 119 пати секс во 2013 година, прво што рекла е дека мора оваа година да го надминат тој резултат!
Исплатливо, зар не? 
Затоа, не чекајте ни ден повеќе и уште денес започнете го вашиот секс календар!Тој одлучил да започне со запишување на сексуалните активности со својата сопруга. Во обид да биде што поприроден, цела година го криел планот од ж

loading...
Loading...