Имате само три шанси да се докажете во кревет!

Судејќи според истражувањата, жените на мажите кои се лоши љубовници им даваат само три шанси.На жените сексот им е многу важен, толку многу што се подготвени да раскинат со партнерот доколку не им одговара во кревет.
Жените даваат само три шанси во кревет. Со тоа што на партнерот му се доволни три шанси за да се опушти, а доколку не ги искористи како што треба девојката ќе го „откачи“.
Но, не се сите девојки исти, дури 30 % од испитаничките изјавиле дека прво ќе поразговараат и ќе му помогнат на партнерот да се подобри во кревет.На жените сексот им е многу важен, толку многу што се подготвени да раскинат со партнерот доколку не им одговара во кревет.
Жените даваат с

Пронајдете не на следниве мрежи: