Инасиа, елегантна куќа во тајландски стил

Сместена е во тивкото приморско место Кох Самуи во Тајланд.
На плацот се расфрлени неколку павилјони за пријатен одмор, и има два пливачки

Пронајдете не на следниве мрежи: