Инцидент на слободната фан зона на плоштадот Македонија!

Инцидент на слободната фан зона на плоштадот Македонија!Две момчиња предизвикаа инцидент на плоштадот Македонија. Додека сите се забавуваат во слободната фан зона полицијата мораше да интервенира и раздели две момчиња кои сакаа да започнат меѓусебна тепачка. Повеќе погледнете во видеото кое се појави на фејсбук
Две момчиња предизвикаа инцидент на плоштадот Македонија. Додека сите се забавуваат во слободната фан зона полицијата мораше да интервенира и разде

Пронајдете не на следниве мрежи: