Информација за кандидатите за градоначалници и советници од сите партии

Loading...

Информативниот сајт Puls24.mk ги известува сите кандидати за градоначалници и советници од сите партии, кои учествуваат во изборната кампања за локалните избори, доколку сакаат да праќаат нови информации за нивните идни планови, проекти, извештаи од поминатите митинзи низ градовите, нивните говори и се она што е поврзано со кандидатите за градоначалници и советници како и нивниот ангажман околу престојните локални избори да ни пишат на нашата меил адреса [email protected]
Однапред ви благодаримеИнформативниот сајт Puls24.mk ги известува сите кандидати за градоначалници и советници од сите партии, кои учествуваа

loading...