Информативен сајт на ВМРО-ДПМНЕ за престојната кампања

Loading...

Од денес започнува изборната кампања за престојните локални избори кои ќе се случат на 24-ти март.
Граѓаните кои се заинтересирани за листата на кандидатите за градноначалници од редовите на владеачката партија, може да се информираат онлајн преку нивната официјална веб страна gradonacalnici.mk
Покрај тоа на оваа страна ќе може да се информираат за распоредот на митинзите кои ќе ги одржува ВМРО-ДПМНЕ, по градови и дати, преку календарот на активности.
За секој кандидат може да се информираат посебно, преку најразлични статии и видеа поврзани со нив. Преку мапата на Македонија сите заинтересирани граѓани ќе може да ги осознаат минатите, но и идните активности на секој од кандидатите за градноначалници.
За подетални информации посетете ја gradonacalnici.mkОд денес започнува изборната кампања за престојните локални избори кои ќе се случат на 24-ти март.

loading...