Инстаграм го забрани #ОБЛИНИ, но жените имале ИТАР ОДГОВОР!

Инстаграм официјално го забрани хаштагот #curvy (заоблено), кој жените со облини ширум светот го користеле за да покажат дека не се срамат од вишок

Пронајдете не на следниве мрежи: