Инструментална верзија на „Зајди зајди“ и глетки од Македонија што ќе ве остават без здив!

Понекогаш зборовите се непотребни, како во случајов на ова фантастично видео на кое се покажани убавините на Македонија.И додека во позадина свири новокомпонираната инструментална верзија на „Зајди зајди“, секој оној, којшто ќе го гледа ова видео во себе ќе си ги потпевнува стиховите од една од најубавите македонски народни песни.
Уживајте!
И додека во позадина свири новокомпонираната инструментална верзија на „Зајди зајди“, секој оној, којшто ќе го гледа ова видео во себе

Пронајдете не на следниве мрежи: