ИНТЕРНЕТ ХИТ: Откопал леш закопан пред 23 години и се фотографирал со него

Loading...

Кога го откопал покојниот, гробарот ги повикал членовитѕе на неговото семејство со кои ја направи спорната фотографија.Еден од работниците на шпанските гробишта морал да откопа леш, за неодамна починатата жена да ја стават во заедничкиот гроб, а кога веќе го откопал добил идеа да се фотографира со него.
Кога го откопал телото на мажот кој починал пред 23 години, видел дека тоа е мумифицирано, па ги повикал членовите на семејството на починатите. Фотографијата која ја направиле набрзо стана интернет хит.

Градските власти кога дознале за овој инцидент го суспендирале гробарот додека не спроведат понатамошна истрага.Еден од работниците на шпанските гробишта морал да откопа леш, за неодамна починатата жена да ја стават во заедничкиот гроб, а ког

loading...
Loading...