iPhone 5s: Повеќе отколку што очекувавме!

Loading...

Поефтиниот модел на Apple, новиот iPhone 5C, е лансиран со далеку подобри перформанси од нашите очекувања. Да погледнеме за што станува збор…Пред се, телефонот доаѓа во повеќе различни бои. Конечно ќе ги „баталиме“ досадните црно/бели комбинации од претходните модели. Она што е интересно за новиот модел е дека неговото куќиште е изработено од поликарбонатски материјал, а кој Apple ќе продава посебни футроли по цена од 29 долари.

Повеќе на: GSM.MKПред се, телефонот доаѓа во повеќе различни бои. Конечно ќе ги „баталиме“ досадните црно/бели комбинации о

loading...
Loading...