iPhone 6 ќе биде неуништлив!

Loading...

Откако беше претставена последната генерација на iPhone, време е да почнеме да ги погодуваме следните чекори на Apple. Големите фанови на Apple постојано пребаруваат низ базата со патенти, па врз основа на тоа можеме да претпоставиме што е следно…Според патентот кој е поднесен во изминативе неколку дена, веднаш по настанот на кој беа претставени новите Apple уреди, можно е следниот iPhone на Apple да биде направен од неверојатно цврсти материјали кои се речиси неуништливи. Имено, за изработка на новиот iPhone ќе се користи сафир, кој е втор материјал по цврстина на Земјата, веднаш после дијамантот. iPhone-от ќе биде обложен со овој материјал од двете страни, така што ќе биде практично невозможно да се скрши доколку ви падне.
Сепак, треба да се земе во предвид дека овој материјал е многу скап, а уште поскапо е да се обработува. Затоа засега неможеме ништо конкретно да кажеме како точно ќе се употребува….
Повеќе на GSM.MKСпоред патентот кој е поднесен во изминативе неколку дена, веднаш по настанот на кој беа претставени новите Apple уреди, можно е следниот iPhone на

loading...
Loading...