iPhone 6 Pro: Концепт каков што не сте виделе досега!

Loading...

Се до излегувањето на новиот iPhone, кој ќе биде наречен iPhone 6 или iPhone Air, ќе се изнагледаме преубави концепти за изгледот и спецификациите на овој уред. Денес, ви презентираме еден од најубавите дизајни што сме ги виделе…Концепт уредот е наречен iPhone 6 Pro, кој е 7,2 милиметри тенок, поседува 3 мегапикселна HD предна камера и LED светло за нотификации на долниот дел. Новитет е и стајлусот, наречен iStick, кој е скриен во долниот дел на екранот.
Камерата од задната страна е 16 мегапикселна Ultra HD камера, а воведен е и мерач на пулс, следејќи го Samsung Galaxy S5. За перформансите се грижи моќниот A9 процесор и нормално телефонот работи на iOS 8. Не е откриено која е големината на одличниот екран кој нема граници од страните и се простира на целата површина на уредот.
повеќе на: GSM.mkКонцепт уредот е наречен iPhone 6 Pro, кој е 7,2 милиметри тенок, поседува 3 мегапикселна HD предна камера и LED светло за нотификации на долниот д

loading...
Loading...