iPhone 6 со 4,8 инчен екран на допир!

Loading...

Уф, ова навистина ќе биде година преполна со шпекулации за Samsung Galaxy S4 и iPhone 6. Да започнеме со првата за iPhone 6 – уредот ќе поседува огромен, 4,8 инчен екран на допир..Засега нема многу информации, освен дека Apple планира огромен скок во големината на екранот на својот телефон. iPhone 5 и iPhone 5s го зголемија својот екран од 3,5 инчни на 4 инчи. Извештаите велат дека Apple повторно ќе се фокусира на екранот, овојпат зголемувајќи го од 4 инчи на цели 4,8 инчи.
Оваа информација ни доаѓа од Peter Misek, аналитичар во Jefferies & Co., кој вели дека Apple полека го прифаќа вкусот на корисниците и нивните барања за поголем екран. 
Повеќе на GSM.MKЗасега нема многу информации, освен дека Apple планира огромен скок во големината на екранот на својот телефон. iPhone 5 и iPhone 5s го зголемија с

loading...
Loading...