Иранците и „доцртаа“ ракави на Мишел Обама

Loading...

На доделувањето на Оскарите по видео линк се појави Мишел Обама . Имено, таа  го прогласи „Арго“ за најдобар филм.
Мишел беше облечена во фустан кој ги откриваше нејзиното деколте и рамена. Но „Фарс“- иранската новинска агенција ги пренесе фотографиите целосно изменето. Имено, сметале дека фустанот покажува премногу па дигитално го промениле му додале ракави но и деколтето е изменето.
Ова не е прв случај „Фарс“ да и додаде дополнителен матријал на облеката за која смета дека е непристојна.
На доделувањето на Оскарите по видео линк се појави Мишел Обама . Имено, таа  го прогласи „Арго“ за н

loading...