ИРЕНА СЕ ИСПОВЕДА: Имам сопруг и 2 деца, а љубовница сум на…

Имам сопруг и деца, но дури сега ги остварив моите сексуални фантазии, напишала Ирена од Словенија, која е омажена е за тапанар и често ноќите ги поминува сама дома.Ирена од едно мало место во Словенија призна дека успешно ги комбинира виртуелниот и вистинскиот свет. На „Badoo“ запознав неколку супер типови, но и многу идиоти, вели таа. Сепак многу брзо научив да ја филтрирам екипата и за себе да го задржам само најдоброто, открива таа.
Можеби целата приказна немаше да биде толку необична ни интересна да не беше таа омажена и мајка на две деца.
Ова е нејзината приказна:
Мојот дупли живот почна уште пред неколку години. Не знам што ме доведе до таму. Најверојатно стравот од помислата дека сум заглавена во мало словенско место без перспектива и возбудувања. Во брак влегов по една година од врска, уште пред едно 20-тина години, а потоа веднаш останав бремена, па уште еднаш… улогата на мајка, верна и грижлива сопруга секогаш ми одговараше. Се чувствував сакано и исполнето. Сите ми збореа дека сум најубава девојка во регионот, секогаш ги привлекував машките па дури и женските погледи, па дури и откако родив две деца. Многу убаво чувство, но никогаш нешто повеќе од тоа.
Омажена за тапанар, често ги поминував ноќите сама дома. Кој знае каде бил тој и што правел. По некое време веќе не ни размислував на тоа. Почнав да се истражувам себеси. Повремено ќе се уловев во некој флерт, но тоа ми изгледаше многу ризично. Што ако дознае? Мало место, сопруг,две деца, роднини… не се осудувам ни да помислам. Е, тоа беше мојата морална страна. Тогаш започна да му се буди желбата за се повеќе возбудувања за нешто ново, за некоја страст која сум ја посакувала со години, нешто што потполно сум го заборавила. Но се се промени…
Мојот живот веќе некое време е како од холивудските филмови. И уживам во тоа. Во моментов имам два профила на Баду сервисот, преку едниот се допишувам и гледам со фраерите а на другиот сум заинтересирана само за жени. Да, жени!
Својата сексуалност ја засилив до крајните граници. И не ни сонував низ што се ќе поминам и ќе пробам за да откријам што најмногу ми одговара. И знаете што најмногу ми одговара? Се! Сега ќе ви раскажам нешто…
Продолжува на лседната страна:

 
Ќе ги прескокнам првите месеци на допишување со презгодни фраери, и тајното запознавање со некои од нив, ќе го прескокнам и стравов кој сум го имала првиот пат, ќе пишувам за моментите кога сфатив дека всушност водам двоен живот за никој да не може да ме открие. Имав автомобил многу време, децата веќе прилично пораснаа, а мажот и онака не го интересираше каде сум. Сигурна сум дека имал љубовници.
Со тек на време научив како тоа иде и го знаев како да го читам од книга. Сакав еднаш да ја видам неговата фаца кога би му раскажала неколку детали па да види дека веројатно сум го престигнала во некои работи.
Во главно, во еден момент потполно се отворив. Баду ми беше само отскочна даска за моите авантури. Има свои правила и никогаш не ризикував. По една година споив мои двајца љубовници и уживавме заедно сите тројца. Тие бараа од мене да внесеме уште една жена во друштвото , па таа ерупција на страст уште повеќе се зголеми. Тоа беше тоа за кое од секогаш мечтаев.
Кога ќе ми требаше маж секогаш го добивав, кога ќе ми треба двајца или тројца, ги имав, а кога ми требаше женски допир и бакнеж, и тоа го имав. . Јас сум исполнета. Во секој случај и на сите начини.
И… каде е во таа приказна мојот сопруг и децата? Тие не се дел од оваа приказна. Живеам во семејство и во уште еден живот. Но вториот е мојот таен свет кој е само мој, и во него јас сум на прво место и во него сум целосно само јас важна, важни се и моите желби и потреби.
 
И уживам!
Имам сопруг и деца, но дури сега ги остварив моите сексуални фантазии, напишала Ирена од Словенија, која е омажена е за тапанар и често ноките ги поминува сама дома.
Ирена од едно мало место во Словенија призна дека успешно ги комбинира виртуалниот и вистинскиот свет. На „Badoo“ запознав неколку супер типови, но и многу идиоти, вели таа. Сепак многу врзо научив да ја филтрирам екипата и за себе да го задржам само најдоброто, открива таа.
Можеби целата приказна немасе да биде толку необична ни интересна да не беше таа омажена и мајка на две деца.
 
Ова е нејзината приказна:
Мојот дупли живот почна уште пред неколку години. Не знам што ме доведе до таму. Најверојатно стравот од помислата дека сум заглавена во мало словенско место без перспектива и возбудувања. Во брак влегов по една година од врска, уште пред едно 20-тина години, а потоа веднаш останав бремена, па уште еднаш… улогата на мајка, верна и грижлива сопруга секогаш ми одговараше. Се чуствував сакано и исполнето. Сите ми збореа дека сум најубава девојка во регионот, секогаш ги привлекував машките па дури и женските погледи, па дури и откако родив две деца. Многу убаво чуство, но никогаш нешто повеќе од тоа.
Омажена за тапанар, често ги поминував ноките сама дома. Кој знае каде бил тој и што правел. По некое време веќе не ни размислував на тоа. Почнав да се истражувам себеси. Повремено ќе се уловев во некој флерт, но тоа ми изгледаше многу ризично. Што ако дознае? Мало место, сопруг,две деца, роднини… не се осудувам ни да помислам. Е, тоа беше мојата морална страна. Тогаш започна да му се буди желбата за се повеќе возбудувања за нешто ново, за некоја страст која сум ја посакувала со години, нешто што потполно сум го заборавила. Но се се промени…
Мојот живот веќе некое време е како од холивудските филмови. И уживам во тоа. Во моментов имам два профила на Баду сервисот, преку едниот се допишувам и гледам со фраерите а на другиот сум заинтересирана само за жени. Да, жени!
Својата сексуалност ја ојакнав до крајните граници. И не ни сонував низ што се ќе поминам и ќе пробам за да откријам што највеќе ми одговара. И знаете што најнмногу ми одговара? Се! Сега ќе ви раскажам нешто…
Ќе ги прескокнам првите месеци на допишување со презгодни фраери, и тајното запознавање со некои од нив, ќе го прескокнам и стравов кој сум го имала првиот пат, ќе пишувам за моментите кога сватив дека иствари водам двоен живот за никој да не може да ме открие. Имав автомобил многу време, децата веќе прилично пораснаа, а мажот и онака не го интересираше каде сум. Сигурна сум дека имал љубовници.
Со тек на време научив како тоа иде и го знаев како да го читам од книга. Сакав еднаш да ја видам неговата фаца кога би му раскажала неколку детали па да види дека веројатно сум го престигнала во некои работи.
Во главно, во еден момент потполно се отворив. Баду ми беше само отскочна даска за моите авантури. Има свои правила и никогаш не ризикував. По една година споив мои двајца љубовници и уживавме заедно сите тројца. Тие бараа од мене да внесеме уште една жена во друшството , па таа ерупција на страст уште повеќе се зголеми. Тоа беше тоа за кое од секогаш мечтаев.
Кога ќе ми требаше маж секогаш го добивав, кога ќе ми треба двајца или тројца, ги имав, а кога ми требаше женски допир и бакнеж, и тоа го имав. . Јас сум исполнета. Во секој случај и на сите начини.И… каде е во таа приказна мојот сопруг и децата? Тие не се дел од оваа приказна. Живеам во семејство и во уште еден живот. Но вториот е мојот таен свет кој е само мој, и во него јас сум на прво место и во него сум целосно само јас важна, важни се и моите желби и потреби.
И УЖИВАМ!Ирена од едно мало место во Словенија призна дека успешно ги комбинира виртуелниот и вистинскиот свет. На „Badoo“ запознав неколку супе

Пронајдете не на следниве мрежи: