ИРОНИЈА: Како Бразил го подготвува Светското Првенство

Еве како изгледа Бразил на неколку месеци пред одржување на Светското Првенство во фудбал на кое тие ќе бидат домаќини, на што обрнале внимание, или поточно, само на што обрнале внимание.Аеродромите…

Автопатите…

Болниците…

Училиштата…

Но стадионите…

Се знае кој живее САМО за фудбалот!Аеродромите…

Автопатите…

Пронајдете не на следниве мрежи: