Искористете го правилно својот ваучер за таблет

Loading...

Каков таблет да одбереме во океанот од понуди? Кое е најдоброто решение и најдобрата инвестиција која долго ќе ни служи?Споредувајќи голем дел од понудите на нашиот пазар, се задржавме на еден модел од таблети на Lenovo, кој има што да понуди.
Моделот е Lenovo MIIX 3-380 и се одликува со 7,85“ IPS дисплеј, процесор Intel Bay Trail Z3735F и 32 GB внатрешен простор.
Но, тоа што е највпечатливо за овој модел е дека тој доаѓа со Windows 8.1 оперативен систем и 365 дена бесплатна лиценца на Office 365.
Секогаш е супер кога уредот оди во одлична комбинација со корисен и лиценциран софтвер.
Овој таблет ве очекува единствено во продажните салони на T-mobile, не го пропуштајте!Споредувајќи голем дел од понудите на нашиот пазар, се задржавме на еден модел од таблети на Lenovo, кој има што да понуди.

loading...
Loading...